Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


suasana didalam class
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
suasana didalam



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 13-Feb-2009 01:38
KURSUS KEK FONDANT
Hai... apakhabar..... inilah sebahagian gambar dihari pertama pelajar2 saya menghasilkan kek fondant.... cantik kan..... kebanyakan yang datang memang tak berapa pandai... tapi.... ada juga yang dah mahir... cuma datang nak tambah kan ilmu....tak pe.... BAGUS.... Alhamdullilah , kebanyakan pelajar saya dapat membuatnya apabila saya melihat sendiri hasil2 sentuhan pelajar saya didalam blognya.... jika datang ke class saya , banyak tips yang saya bagi... nak cerita dalam ni panjang lebar pula... inilah hasil nya.... pelbagai teknik yang diajar... nanti saya masukkan gambar2 banyak lagi sepanjang aktiviti clas saya.... gambar ini semasa class saya di BAKE WITH YEN PUCHONG. ( dah lupe bila... banyak sangat class )... nak tau detail email atau call saya ye... no.. dah saya bagi kat bawah tue.... chefasma@yahoo.com ....tel 012-3083750.... dibulan march saya akan buat banyak kursus di bake with yen puchong. LMC sg buloh , BAGUS ( all outlet ) . Yummy Bangi. Johor & Singapore.... thank you ...jumpa lagi.... :->

© Pidgin Technologies Ltd. 2016